F-07: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk)

F-07
Nederlands

Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk), waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.

De link naar de livestream en on demand video vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'.

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

F-07: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk)

Online beschikbaar
Group 2 Created with Sketch. Studenten 3e master toegelaten
Beschrijving

Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in de verwerkende industrie (zoals verwerking van vlees, vis, melk), waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.

Opmerkingen

De link naar de livestream en on demand video vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'.