F-06: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in het slachthuis
Beschrijving
Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in het slachthuis, waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.
Opmerkingen
De link naar de MS Teams livestream vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'. Vragen kunnen gesteld worden via het chat menu.
Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus
F-06: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in het slachthuis
Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in het slachthuis, waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.
De link naar de MS Teams livestream vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'. Vragen kunnen gesteld worden via het chat menu.