F-06: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in het slachthuis

F-06
Nederlands

Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in het slachthuis, waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.

De link naar de livestream en on demand video vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'.

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

F-06: HACCP toegelicht vanuit de praktijk in het slachthuis

Online beschikbaar
Group 2 Created with Sketch. Studenten 3e master toegelaten
Beschrijving

Na een korte situering van de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, worden diverse praktijkvoorbeelden besproken in het slachthuis, waarbij de aandachtspunten die in de praktijk problemen geven aangekaart en uitgelegd worden.

Opmerkingen

De link naar de livestream en on demand video vindt u in uw dashboard, op de homepage onder 'mijn profiel'.

Inschrijven

Prijs
€ 90,00
Eventuele kortingsprijs afh. van uw profiel (zie winkelmandje)