F-07: From farm to fork: een overzicht van de productieketen ei en eiproducten

F-07
Nederlands

In deze studienamiddag wordt een overzicht gegeven van de productieketen ei en eiproducten, met focus op voedselveiligheid.

14.00u  - 15.00u : Eiverwerkende industrie: Hoe risico’s reduceren van ‘farm’ tot consument. Een praktijkvoorbeeld. (Dr. Marisa Geens)

15.30u - 17.00u: Epidemiologie en pathogenese van eicontaminatie door Salmonella: het hoe en waarom van besmette eieren. (Prof. Dr. Filip Van Immerseel)

De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

F-07 From farm to fork: een overzicht van de productieketen ei en eiproducten

Online beschikbaar
Group 2 Created with Sketch. Studenten 3e master toegelaten
Beschrijving

Tijdens deze studienamiddag wordt een overzicht gegeven van de productieketen van ei en eiproducten, met focus op voedselveiligheid.

Opmerkingen

De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.