K-02: Antibiotica: baat het niet, dan schaadt het (waarschijnlijk) wel

K-02
Nederlands

Bij welke aandoeningen zijn antibiotica (on)nuttig?

Welke soort antibiotica worden wanneer best gegeven?

Hoe lang moet een antibioticumkuur zijn?

Wat zijn indicaties voor profylactische antibiotica?

Deze opleiding heeft als doel om de dierenartsen een up-to-date overzicht te geven van de huidige richtlijnen en indicaties omtrent antibioticum gebruik en is zeker een aanrader voor iedereen die mee wil zijn met de vooruitstrevende generatie van dierenartsen die naast het nut van antibiotica ook de valkuilen willen doorgronden.

De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

K-02 Antibiotica: baat het niet, dan schaadt het (waarschijnlijk) wel

Online beschikbaar
Group 2 Created with Sketch. Studenten 3e master toegelaten
Beschrijving

Bij welke aandoeningen zijn antibiotica (on)nuttig? Welke soort antibiotica worden wanneer best gegeven? Hoe lang moet een antibioticumkuur zijn? Wat zijn indicaties voor profylactische antibiotica? Dit IPV heeft als doel om de dierenartsen een up-to-date overzicht te geven van de huidige richtlijnen en indicaties omtrent antibioticum gebruik en is zeker een aanrader voor iedereen die mee wil zijn met de vooruitstrevende generatie van dierenartsen die naast het nut van antibiotica ook de valkuilen willen doorgronden.

Opmerkingen

De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.