GR-03: Chirurgie van de ledematen bij het volwassen rund en het kalf - practicum

GR-03
Nederlands

Dit practicum bouwt verder op het theoretisch gedeelte rond chirurgie aan de ledematen van het rund, gegeven tijdens vorig academiejaar. De bedoeling van deze praktische namiddag is dan ook de deelnemende dierenarts een grondige basis van de verschillende chirurgische ingrepen te verschaffen zodat hiermee zelf aan de slag kan gegaan worden in de praktijk. Na een korte opfrissing over de technieken, materialen, sedatie en anesthesie, zullen de verschillende ingrepen in groepjes van 2 à 3 personen op kadavers geoefend kunnen worden.Dit practicum bouwt verder op het theoretisch gedeelte rond chirurgie aan de ledematen van het rund, gegeven tijdens vorig academiejaar. De bedoeling van deze praktische namiddag is dan ook de deelnemende dierenarts een grondige basis van de verschillende chirurgische ingrepen te verschaffen zodat hiermee zelf aan de slag kan gegaan worden in de praktijk. Na een korte opfrissing over de technieken, materialen, sedatie en anesthesie, zullen de verschillende ingrepen in groepjes van 2 à 3 personen op kadavers geoefend kunnen worden.

Beperkte deelname (max 12 deelnemers) + deelname aan het theoretische gedeelte vereist (GR-06 van vorig academiejaar op datum van 20/11/2020 geweest)

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

GR-03: Chirurgie van de ledematen bij het volwassen rund en het kalf - practicum

Laatste plaatsen
Beschrijving

Dit practicum bouwt verder op het theoretisch gedeelte rond chirurgie aan de ledematen van het rund, gegeven tijdens vorig academiejaar. De bedoeling van deze praktische namiddag is dan ook de deelnemende dierenarts een grondige basis van de verschillende chirurgische ingrepen te verschaffen zodat hiermee zelf aan de slag kan gegaan worden in de praktijk. Na een korte opfrissing over de technieken, materialen, sedatie en anesthesie, zullen de verschillende ingrepen in groepjes van 2 à 3 personen op kadavers geoefend kunnen worden.

Opmerkingen

Beperkte deelname (max 12 deelnemers) + deelname aan het theoretische gedeelte vereist (GR-06 van vorige academiejaar van 20/11/2020 geweest)