GR-07: Chirurgie van de ledematen bij het volwassen rund en het kalf - practicum. GEANNULEERD

GR-07
Nederlands

Dit practicum bouwt verder op het theoretisch gedeelte rond chirurgie aan de ledematen van het rund. De bedoeling van deze praktische namiddag is dan ook de deelnemende dierenarts een grondige kennis van de verschillende chirurgische ingrepen te verschaffen zodat hiermee zelf aan de slag kan gegaan worden in de praktijk.

Na een korte opfrissing over de technieken, materialen, sedatie en anesthesie, zullen de verschillende ingrepen in groepjes van 2 à 3 personen op kadavers geoefend kunnen worden.

Deze opleiding is wegens Code Rood aan de UGent uitgesteld tot later te bepalen datum

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

GR-07: Chirurgie van de ledematen bij het volwassen rund en het kalf - practicum. UITGESTELD tot later te bepalen datum

Beschrijving

Dit practicum bouwt verder op het theoretisch gedeelte rond chirurgie aan de ledematen van het rund. De bedoeling van deze praktische namiddag is dan ook de deelnemende dierenarts een grondige kennis van de verschillende chirurgische ingrepen te verschaffen zodat hiermee zelf aan de slag kan gegaan worden in de praktijk. Na een korte opfrissing over de technieken, materialen, sedatie en anesthesie, zullen de verschillende ingrepen in groepjes van 2 à 3 personen op kadavers geoefend kunnen worden.

Opmerkingen

Deelname aan het theoretische gedeelte (GR-06) is vereist.

Deze opleiding is wegens Code Rood aan de UGent uitgesteld tot later te bepalen datum