GR-09: Anesthesie (lokaal en algemeen) en enkele klassieke operaties bij kalveren
Beschrijving
Rundveedierenartsen staan er om gekend goede chirurgen te zijn. Hierbij zijn een goede training en kennis van de anatomie en de belangrijkste chirurgische technieken van groot belang. Daarnaast is een gedegen anesthesie voor zowel het comfort van de patiënt als voor het gemak van de chirurg onontbeerlijk. Tijdens deze lesnamiddag wordt dan ook dieper ingegaan op zowel lokale als algemene anesthesie. In het tweede deel zullen enkele klassieke operaties bij kalveren worden besproken.
Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus
GR-09: Anesthesie (lokaal en algemeen) en enkele klassieke operaties bij kalveren
Rundveedierenartsen staan er om gekend goede chirurgen te zijn. Hierbij zijn een goede training en kennis van de anatomie en de belangrijkste chirurgische technieken van groot belang. Daarnaast is een gedegen anesthesie voor zowel het comfort van de patiënt als voor het gemak van de chirurg onontbeerlijk. Tijdens deze lesnamiddag wordt dan ook dieper ingegaan op zowel lokale als algemene anesthesie. In het tweede deel zullen enkele klassieke operaties bij kalveren worden besproken.