KA-03: Het grote belang van dierenartsassistenten bij chirurgische ingrepen: patiëntenvoorbereiding en verzorging van materiaal

KA-03
Nederlands

Dierenartsassistenten zijn van groot belang bij het voorbereiden van patiënten voor een chirurgie en de reiniging en sterilisatie van materiaal.

Deze cursus overloopt de beste methoden om patiënten optimaal voor de te bereiden op een chirurgie, van scheren tot scrubben. Daarnaast wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan optimaliseren van de omgeving en reiniging en ontsmetten van materiaal.

Optimaliseren van werkmethoden zal helpen om (postoperatieve) complicaties te helpen voorkomen.

De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

KA-03 Het grote belang van dierenartsassistenten bij chirurgische ingrepen: patiëntenvoorbereiding en verzorging van materiaal

Online beschikbaar
Group 2 Created with Sketch. Studenten 3e master toegelaten
Beschrijving

Dierenartsassistenten zijn van groot belang bij het voorbereiden van patiënten voor een chirurgie en de reiniging en sterilisatie van materiaal. Deze cursus overloopt de beste methoden om patiënten optimaal voor de te bereiden op een chirurgie, van scheren tot scrubben. Daarnaast wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan optimaliseren van de omgeving en reiniging en ontsmetten van materiaal. Optimaliseren van werkmethoden zal helpen om (postoperatieve) complicaties te helpen voorkomen.

Opmerkingen

De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.