F-02: Keuringsbeslissingen bij rundvee, een interactieve discussie op basis van casuïstieken

F-02
Nederlands

Keuring van runderen omvat verschillende controles gaande van de levende keuring tot de keuring van de geslachte karkassen. Deze officiële controles zullen in detail besproken worden. Tevens zal uitgebreid aandacht besteed worden aan de te nemen keuringsbeslissing aan de hand van casussen.

Het is de bedoeling om de studienamiddag op een interactieve wijze te laten verlopen. Daarom wordt gevraagd aan de deelnemers casussen minstens één week voor de les te bezorgen aan het IPV. Deze zullen dan tijdens de les behandeld worden. 

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

F-02 Keuringsbeslissingen bij rundvee, een interactieve discussie op basis van casuïstieken

Online beschikbaar
Group 2 Created with Sketch. Studenten 3e master toegelaten
Beschrijving

Keuring van runderen omvat verschillende controles gaande van de levende keuring tot de keuring van de geslachte karkassen. Deze officiële controles zullen in detail besproken worden. Tevens zal uitgebreid aandacht besteed worden aan de te nemen keuringsbeslissing aan de hand van casussen. Het is de bedoeling om de studienamiddag op een interactieve wijze te laten verlopen. Daarom wordt gevraagd aan de deelnemers casussen minstens één week voor de les te bezorgen aan het IPV. Deze zullen dan tijdens de les behandeld worden.

Opmerkingen

De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.