Inleiding tot de dierfysiotherapie

Fysio

Zie programma bijgevoegd.

Bij interesse gelieve een mail te sturen aan acvetmed@UGent.be.  De inleidende module staat open voor Dierenartsen, Kinesisten,  en laatstejaarsstudenten in deze opleiding.  Na positief advies ontvangt u meer informatie voor verdere inschrijving.  Deze gebeurt via de studentenadministratie UGent, Campus Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, 9000 Gent.

Inschrijvingsprijs: 1430 euro

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

Inleiding tot de dierfysiotherapie

€ 1.430,00