F-08: HACCP toegelicht vanuit de praktijk
Beschrijving
Na een korte situering van het HACCP-verhaal, zal eerst kort stilgestaan worden bij de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, die de basis vormen. Aangezien een HACCP-plan maar werkt als het in de realiteit gebracht wordt en daar goed opgevolgd en geïmplementeerd wordt, zullen diverse praktijkvoorbeelden besproken worden. Hierbij zullen een aantal aandachtspunten die in de praktijk wel al eens problemen geven aangekaart en uitgelegd worden. Dit gaat zowel over problemen bij de theoretische uitwerking als de praktische implementatie van het systeem.
Opmerkingen
De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.
Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus
F-08 HACCP toegelicht vanuit de praktijk
Na een korte situering van het HACCP-verhaal, zal eerst kort stilgestaan worden bij de 7-principes van HACCP, vastgesteld door de Codex Alimentarius, die de basis vormen. Aangezien een HACCP-plan maar werkt als het in de realiteit gebracht wordt en daar goed opgevolgd en geïmplementeerd wordt, zullen diverse praktijkvoorbeelden besproken worden. Hierbij zullen een aantal aandachtspunten die in de praktijk wel al eens problemen geven aangekaart en uitgelegd worden. Dit gaat zowel over problemen bij de theoretische uitwerking als de praktische implementatie van het systeem.
De link naar de livestream vindt u terug bovenaan rechts onder ‘mijn profiel’ en vervolgens onder ‘Dashboard’. Idem voor de on-demand video.